FUTURE PROOF CONCEPT DEVELOPMENT

Niccy Kol

Niccy is een innovatie enabler pur sang: ze gelooft in de kracht en dynamiek van de groep en geniet ervan een uiteenlopende verzameling van ideeën te vertalen in future proof marktkansen. 

Haar focus ligt op de creatieve productontwikkeling die bij het dna van het bedrijf past en het begeleiden van trajecten die duurzame initiatieven vanuit een commercieel perspectief op de markt brengen. Als Lead Fashion voor de Circular Fashion Games verbindt ze lastige vraagstukken uit de industrie aan het grote oplossingspotentieel van studenten & young professionals.

Ze vind dat de leuke en uitdagende kant van duurzame ontwikkelingen, processen en samenwerkingsverbanden meer aandacht verdient en wil als initiator van re-boot your company het enthousiasme voor echte verandering binnen bestaande bedrijven aanwakkeren en richting geven.

Al ruim 25 jaar is Niccy de inspirerende kracht achter nieuwe initiatieven en veranderprocessen in de modewereld: als brandmanager bouwde ze Escada Sport op tot sterk standbeen naast het merk ESCADA. Voor oa. het Nederlandse VLISCO, dat op een keerpunt stond van factory naar merk voor de Afrikaanse markt, bracht ze de eerste ready-to-wear collecties met een accessoirelijn en luxury editions van hoogwaardige couturestoffen op de markt.

Get in touch:

9 + 13 =

Mail | Phone

Email: info@rebootyourcompany.nl

Phone: +31 6 45743665

Meet

Wir nutzen öffentliche Räume als unsere Büros. Es gibt also viele praktische Orte, wo der Kaffee gut ist und wir uns treffen können.