FUTURE PROOF CONCEPT DEVELOPMENT

Marina Toeters

info@by-wire.net
+31 (6) 25451128
linkedin

Marina weet dat de toekomst van de mode heel spannend is; er zijn oneindig veel meer mogelijkheden dan wij nu kunnen zien. Haar scherpe inzicht in de mogelijkheden die de combinatie van passie, techniek, esthetiek en moed schept, maakt haar een waardevolle gesprekspartner voor future proof business.

Marina Toeters ontwikkelt als onderzoeker en ontwerper innovatieve concepten in de modetechnologie. Zo lanceerde ze onlangs Closed Loop Smart Athleisure Fashion: geprinte elektronica die wordt gelamineerd op de stof. Met deze slimme sensoriek kan je ademhaling en hartslag worden gemeten en aan de hand van die gegevens krijg je informatie over hoe goed je aan het presteren bent en hoe hoog je stressniveau is. Daarmee kan je kleding jou langzamerhand gaan coachen. Volgens Marina is de grootste uitdaging voor de komende jaren om draagbare elektronica en modetechnologie dichtbij huis geproduceerd te krijgen in een circulair systeem.

Get in touch:

11 + 7 =

Mail | Phone

Email: info@rebootyourcompany.nl

Phone: +31 6 45743665

Meet

Wir nutzen öffentliche Räume als unsere Büros. Es gibt also viele praktische Orte, wo der Kaffee gut ist und wir uns treffen können.