FUTURE PROOF CONCEPT DEVELOPMENT

Met frisse ideeën de zomer in!

Een Re-boot voor jouw bedrijf,

aangeboden door Re-boot your company
voor Modint leden.

Constructieve alliances

Afgelopen vrijdag hebben we met een mooi programma de samenwerking tussen CLICKNL / Artez gevierd en de opvolger NL NextFashion and Textiles ingeluid. Hier draait alles om de samenwerking van Modint en de textiel- en fashion hogescholen ArtEZHvASaxion en TMO met als doel de mode- en textiel business naar het volgende level te brengen oa. door het stimuleren van constructieve alliances.

State of Fashion, searching for the new luxury

De locatie, de tentoonstelling State of Fashion, toonde ons een goed overzicht van toekomstige ontwikkelingen. Deze tentoonstelling met als leidmotief “searching for the new luxury” loopt tot en met 22.07.2018 en vormt een fantastische bron om je eigen inzicht over jouw toekomst in de modewereld te toetsen.

Re-boot your company: katalysator voor daadkracht

Het programma “Re-boot your company” sluit daar goed op aan. De tentoonstelling is niet alleen een “Zeitgeist-momentum”, maar vooral ook een positief inspiratie tool voor pro-active teams uit één bedrijf, die gezamenlijk met hun CEO ideeën met concrete toekomst scenario’s kunnen verbinden. De combinatie van de locatie (letterlijk midden in de toekomst van de mode) en deze REBOOT- pressure cooker zijn een bewezen katalysator gebleken om het team en de eigen ideeën daadkrachtig te mobiliseren!

Een Re-boot voor jouw bedrijf – met een frisse blik de vakantie in!

Het is zo belangrijk om regelmatig en met afstand van “de zorgen van de dag” de veranderingen in de mode wereld en de daaruit volgende mogelijkheden voor jouw business te beleven!

Wij verloten 2 “Re-boot pressure cookers” aan MODINT leden

om de leuke kant van verandering te beleven & met veel energie op vakantie te gaan. Kom met je team een middag naar Arnhem, laat je inspireren en creëer gezamenlijk een roadmap for your future of fashion!

Doe het NU – meldt je hier aan

Aanmelding mogelijk tot 06.07.2018:
Multi disciplinair team van 4 – 8 personen uit één bedrijf.
Optie data: 12.07.07.2018 / 17.07.2018

Voor meer informatie: https://www.rebootyourcompany.nl

Tot ziens!

Het Re-boot team Sanne, Niccy, Roosmarie, Marina,
hier met curator Jose Theunissen